De 3 Advocaten is veel meer dan een gewoon advocatenkantoor. Het is een 'all-inclusief' kantoor en waar op zeer veel domeinen de nodige expertise aanwezig is.

JV

Menselijkheid en professionaliteit dragen De 3 Advocaten hoog in het vaandel en daar kan ik alleen maar dankbaar om zijn. Ook naar het financiële toe jagen ze je niet onnodig op de kosten en stond ik nooit voor verrassingen.

MS

Van in het begin tot het einde 13.5 jaar de zaak goed opgevolgd en tot een schitterend einde gebracht, service en betrouwbaarheid, zeker aan te raden voor complexe zaken.

CDP

Uitermate tevreden over de deskundigheid, professionaliteit en de service van het kantoor!

TA

Heel goede ontvangst. Er wordt naar je geluisterd. Snel geholpen. Fantastisch, heel tevreden.

DD

ONRECHTMATIGE BEDINGINGEN

De ‘kleine lettertjes’ in een contract kunnen vaak grote juridische gevolgen hebben. Als consument is het aangewezen om hiervoor beducht te zijn. 

Met het oog op de bescherming van de zwakkere partij, verbiedt het recht bedingen die de consument al te zeer zouden benadelen. 

Wij kijken de overeenkomsten na zowel vóór het sluiten van de overeenkomst als wanneer er naderhand problemen zouden opduiken. Ook na het sluiten van een contract kunnen wij voor u de rechtsgeldigheid van kennelijk onevenwichtige bedingen betwisten. 

De 3 Advocaten draagt consumentenbescherming hoog in het vaandel.
U kan met een gerust hart uw dossier aan ons toevertrouwen.

{{feedback.message}}

{{label_privacy_text}} {{label_privacy_button}}.