Huurachterstal – uitzetting – huurschade

Advocatenkantoor De 3 Advocaten biedt u de nodige expertise en deskundigheid inzake huurgeschillen. 

Huurt of verhuurt u een woning en stellen zich problemen over het huurcontract, de huurwaarborg, rechten en plichten van beide partijen, de woning zelf, … dan kan u steeds bij ons terecht. 

Er kan altijd een geschil ontstaan tussen huurder en verhuurder. Belangrijk is evenwel dat de verhuurder een huurder nooit zomaar uit een pand kan zetten, ook kan de huurder niet gewoon stoppen met het betalen van huurgelden.

De wederzijdse rechten en verplichtingen van zowel huurder als verhuurder worden vastgelegd in een huurcontract en dienen steeds correct te worden nageleefd. 

Indien zich een probleem zou stellen kunnen wij u via een minnelijke schikking dan wel een gerechtelijke procedure bijstaan om het probleem te verhelpen. 

In eerste instantie trachten wij om via onderhandelingen tot een oplossing te komen. 

Wanneer een minnelijke regeling echter niet mogelijk is, kunnen zowel huurder als verhuurder zich wenden tot de vrederechter om een gerechtelijke procedure op te starten. 

Het advocatenkantoor De 3 Advocaten staat u vakkundig bij en begeleidt u bij een huurgeschil. 

{{feedback.message}}

{{label_privacy_text}} {{label_privacy_button}}.

De 3 Advocaten is veel meer dan een gewoon advocatenkantoor. Het is een 'all-inclusief' kantoor en waar op zeer veel domeinen de nodige expertise aanwezig is.

JV

Menselijkheid en professionaliteit dragen De 3 Advocaten hoog in het vaandel en daar kan ik alleen maar dankbaar om zijn. Ook naar het financiële toe jagen ze je niet onnodig op de kosten en stond ik nooit voor verrassingen.

MS

Van in het begin tot het einde 13.5 jaar de zaak goed opgevolgd en tot een schitterend einde gebracht, service en betrouwbaarheid, zeker aan te raden voor complexe zaken.

CDP

Uitermate tevreden over de deskundigheid, professionaliteit en de service van het kantoor!

TA

Heel goede ontvangst. Er wordt naar je geluisterd. Snel geholpen. Fantastisch, heel tevreden.

DD