Wij behandelen dagelijks schadedossiers, ongeacht de aard en oorzaak van de schade. Zo hebben wij onder meer ervaring in

  • schade door/aan motorvoertuigen (verkeersrecht)
  • lichamelijke (letsel)schade
  • arbeidsongevallen
  • medische aansprakelijkheid
  • milieuaansprakelijkheid
  • contractuele aansprakelijkheid (koop, huur, aanneming, bouw,…)
  • productaansprakelijkheid
  • bestuurdersaansprakelijkheid
  • overheidsaansprakelijkheid

Wij zorgen ervoor dat uw schadedossier steeds op de meest doeltreffende en efficiënte manier wordt behandeld. Ook wanneer u zelf aansprakelijk wordt gesteld voor een schadegeval kunnen wij u bijstaan om de aansprakelijkheid dan wel de schade(begroting) te betwisten.

VERZEKERINGEN

Wanneer u geconfronteerd wordt met een schadegeval of zelf schade heeft veroorzaakt bestaat de kans dat u beroep kan doen op de dekking door een verzekeraar.

Er bestaan veel soorten verzekeringen: BA verzekering (motorrijtuigen,  familiale), brandverzekering, arbeidsongevallenverzekering, schuldsaldoverzekering, hospitalisatieverzekering, rechtsbijstandverzekering …

Elke verzekering heeft zijn eigenheid en juridisch regime. De meeste verzekeringscontracten en -polissen zijn bovendien opgesteld in een juridische taal die voor leken niet altijd even verstaanbaar is en zijn bovendien vaak zeer uitgebreid.  Het is dan ook niet evident om de juiste inhoud en gevolgen van de dekking na te gaan.

Wij bieden u duidelijkheid en advies in verband met verschillende types verzekeringen en informeren u naar uw rechten als verzekerde.  Ons kantoor beschikt over een ervaren team van advocaten die reeds jarenlang optreden voor verzekerden.

Gelet op onze bijzondere kennis in verzekeringsrecht kunnen wij bovendien tussenkomen in een geschil met uw verzekeraar (o.a. bij weigering van dekking en regresdossiers)

{{feedback.message}}

{{label_privacy_text}} {{label_privacy_button}}.

RECHTSBIJSTAND

Vaak kan een schadelijder beroep doen op een rechtsbijstandsverzekering. In dit geval worden de advocaatkosten gedekt door deze verzekering.

Wij kijken voor u na of rechtsbijstand vervat zit in uw polis

{{feedback.message}}

{{label_privacy_text}} {{label_privacy_button}}.

De 3 Advocaten is veel meer dan een gewoon advocatenkantoor. Het is een 'all-inclusief' kantoor en waar op zeer veel domeinen de nodige expertise aanwezig is.

JV

Menselijkheid en professionaliteit dragen De 3 Advocaten hoog in het vaandel en daar kan ik alleen maar dankbaar om zijn. Ook naar het financiële toe jagen ze je niet onnodig op de kosten en stond ik nooit voor verrassingen.

MS

Van in het begin tot het einde 13.5 jaar de zaak goed opgevolgd en tot een schitterend einde gebracht, service en betrouwbaarheid, zeker aan te raden voor complexe zaken.

CDP

Uitermate tevreden over de deskundigheid, professionaliteit en de service van het kantoor!

TA

Heel goede ontvangst. Er wordt naar je geluisterd. Snel geholpen. Fantastisch, heel tevreden.

DD